ایروانی: انفعال جامعه بین‌المللی موجب وقیح‌تر شدن آمریکا شده است صدای انفجارهای مهیب در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا اعتراف بی‌سابقه پمپئو: عوامل موساد در اغتشاشات ایران حضور دارند واکنش بقائی به اظهارات مداخله‌جویانه ترامپ ترامپ بعد از شکست نظامی علیه ایران به حمایت از اغتشاشات رو آورد توئیت ترامپ درباره اغتشاشات چه پیامی دارد؟ ابراز همدردی سفارت ایران با خانواده‌های قربانیان آتش‌سوزی در سوئیس مسکو: فشار حداکثری، راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران نیست نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی

نتانیاهو: الحاق اراضی کرانه باختری باید در کابینه جدید انجام شود

نخست وزیر اسرائیل در آغاز جلسه پارلمان این رژیم گفت باید طرح الحاق اراضی کرانه باختری در کابینه جدید انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 17
کد خبر: ۴۳۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آغاز جلسه پارلمان این رژیم که به مناسبت تشکیل کابینه جدید در حال برگزاری است، گفت مردم کابینه وحدت می‌خواهند و این چیزی است که امروز مردم به دست خواهند آورد.

 

وی افزود کابینه جدید باید اراضی کرانه باختری را ضمیمه کند.

 

نتانیاهو مدعی شد قانون رژیم صهیونیستی باید کرانه باختری را هم شامل شود، زیرا چنین اقدامی صلح را نزدیک‌تر می‌کند.

 

وی در ادامه از حمایت آمریکا از چنین اقدامی تمجید کرد و افزود اما این رژیم باید برای دفاع از خود تنها به خودش متکی باشد.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین تاریخ مقرر برای نشستن «بنی گانتز» بر کرسی نخست‌وزیری این رژیم را ۱۷ نوامبر ۲۰۲۱ اعلام کرد.

 

بنی گانتز هم بعد از نتانیاهو سخنرانی کرد و گفت کابینه جدید به بدترین بحران تاریخ این رژیم پایان می‌دهد. او خواستار پایان «دوره تحریک» و آغاز «دوره آشتی» شد. گانتز همچنین مدعی شد که این کابینه‌ای است که همه مردم خواستار آن هستند.

 

وی در ادعایی تصمیم نتانیاهو برای همکاری با او و تعیین تاریخی برای در دست گرفتن چرخشی قدرت را «شجاعانه و مهم» توصیف کرد.

 

منبع: انتخاب

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار